6.5.09

mida sina teeksid, kui valitseksid maailma?


Minul igatahes on plaan kuni detailideni välja töötatud. Oleksin heatahtlik despoot. Nagu tavaliselt.

Alustuseks lasen ühel kokkulepitud päeval ühel kokkulepitud kellaajal kõigil inimestel korraga haigutada. Sest see on naljakas.

Siis panen erinevad Biitlite lood maailma maade hümnideks. Eesti olümpiavõidu korral mängib "All You Need Is Love". Suurbritannial "Her Majesty". Soomlastel "Back in the USSR".

Poole inimkonna rõõmuks lasen teadlastel kiirkorras leiutada kalorivaba shokolaadi. Ja teise poole rõõmuks pohmellivaba õlle. Ise lihtsalt muigaksin.

Siis ma harjutan kõiki pühapäeviti õnnelikku mängima. Lootuses, et nad ühel hetkel unustavad mängimise ja ON.

Saadan Rolling Stonesi pensionile.

Ja käsen NoKu klubis hinnad poole võrra alla lasta.

Ja kõige lõpuks käsen peatada planeedi keerlemise. Valin ühe hetke, mis jääks kestma. See on üks suveõhtu, just parajasti siis, kui võib ujuma minna, aga võib ka lihtsalt puude varjus istuda, või kuulata raadiost mingit vaikset dzhässisaadet. Ja puhkuste lõpuni on kogu aeg täpselt kaheksa päeva. Ning külapood pannakse kogu aeg alles poole tunni pärast kinni, nii et kui on midagi vaja, siis alati on koht, kuhu selle järele minna.

Ja selleks, et kellelegi ei tuleks mõttesse minu käsu vastu eksida ja maakera uuesti keerlema panna, saadan selle mehe, kes teab, kuidas asi käib, kuskile saarele puhkama ja luban tal alles ülehomme tagasi tulla.

2 comments:

Kati said...

Ma loodan, et selliste pildikestega varustamine jätkub kuni suve alguseni(A)

Kristian said...

Täname. Teie tellimus jõudis meieni. Vastame teile niipea kui võimalik.

- Luule Keskagentuuri Helpdesk

Post a Comment