6.7.10

illustratsioonid valmivad!

Sain eile Peetri käest esimesed Kalevipoeg 2.0-i illustratsioonide näidised. Need pildid tulevad tõesti vinged kui juba lõpuni tegemata versioonid näevad nii lahedad välja!


Esimene pilt on kuulsast Kalevipoja zombivõitlusest. See on siis moodne versioon Kalevipoja "lauavõitlusest" sortsidega.

Pildil on Kalevipoeg roninud oma dzhiibi katusele, et pealetungivale kollikambale paremini pihta saada. Olukord on üpris kriitiline, sest ebasurnud saavad kuulidega pihta, aga ajavad ennast uuesti üles ja tulevad jälle. Siis tõttab appi üks siilipäine poisikene ja hüüab "Pähe! Ikka pähe!"...


Teine stseen on Kalevipoja võitlus urineeriva hiigelnaisega. Jep. Päriselt ka. Urineeriv. Hiigelnaine. Vs. Eesti rahvuskangelane. Ja siin ei ole ma teinud mingeid väga suuri kaasajastusi, vaid võtnud asja enam-vähem üks-ühele Kreutzwaldi originaaleeposest. Lugege viieteistkümnes lugu ise üle, kui ei usu.

Varsti veel uut kraami!

6 comments:

Kati said...

Hiidnaise koha pealt ma ei ütle midagi.
Esimene pilt aga on nagu parimast koomikseist:)

Eks me katsume mingid skeemid välja mõelda, kuidas selle viili tordi sisse ja tordi pokri toimetada:)

Kristian said...

ma ei usu, et rootsi pankurite salavanglatesse mulle torti lubatakse tuua :)

Anonymous said...

Loen postitusi ja tegemist on täiesti haige inimese mõttemaailmaga. Kuigi väike kadedusenoot sees.
Räägid südamesiirdamisest jne - aga ei ole tajutav piir, kus lõpeb nali. Just LÕPEB, sest see blogi on ainult üks fiktsioon. Kas aga kogu aeg peab oma irooniavemblaga ilmsüütuid peksma?

Anonymous said...

Ahsoo. Palun saada oma jutud Vikerkaarde, sest nt ülalmainit jutt tõesti väärib seda. Niisama lugejaid narritada on totrus ja ande tühja tuulde priiskamine.

Kristian said...

Miks peaksin neid avaldama Vikerkaares, mida loeb mõnisada kirjandus- ja kultuurihuvilist? Ma ikka vaikselt tegutsen selles suunas, et lood laivis südameopist ja kiimastest koduseadmetest saavad suure avalikkuse ja publiku osaliseks :)

Anonymous said...

ayo what the dog doin

Post a Comment